Om migJag är en sångargitarrist med examen i arrangering och komposition. Jag sjunger och spelar, skriver och arrangerar musik, skriver sångtexter och undervisar i gitarr och låtskrivning.

Jag har gett ut en skiva med min musik ”Falleralla utom jag” (2015) som fick fina recensioner i bland annat LIRA.

Som trubadur har jag en bred repertoar av populärmusik och allsångslåtar från hela 1900-talet, med några inslag av det nyaste. Jag har arbetat med musikcirklar på äldreboende och i kultur i vården. Här kommer också de traditionella visorna in som en del av repertoaren, solo eller med medmusiker.

Då jag tills nyligen jobbat mer som pedagog än musiker är det mest i skolsammanhang jag haft nytta av mina arrangörskunskaper, men jag skriver också musik, text och arr på beställning. Jag har jobbat mest med små akustiska sättningar (t.ex. arr för träblås, CD Näckrosblommans Land, 2015) men också haft tillfälle att sätta ihop något för sådär en 180 elever i en stor orkester.  Så kunskaper och bredd finns!

Som gitarrist är jag ackompanjatör: jag kompar mig själv, andra sångare, skådespelare och instrumentalister. Jag har suttit med på scen som teatermusiker och medverkat i radioteater (Harriet L, Moderna Teatern/SR P1, 2010). Min bakgrund är klassisk men som både gitarrpedagog och ”kompare” får man inte vara skraj för att hoppa in på okänd mark, så det brukar bli en del genremässig spridning både på det jag spelar och det jag skriver. Just nu spelar jag med banden La Nordika (Salsa) och Fred Peck’s (Rock).

Som synes har jag många strängar på gitarren! Tveka inte att kontakta mig om du har någon musikalisk idé du vill förverkliga, så kan jag kanske hjälpa till!